Ero sivun ”Malline:Linux-pöytä” versioiden välillä

Kohteesta Porixi
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Ajan tasalle)
(Osoitteen muutos)
 
Rivi 1: Rivi 1:
Porin Linux-käyttäjien kerho päivystää lauantaisin kello 12 - 15 Satakunnan [http://yhteisokeskus.fi Yhteisökeskuksen] Kahviossa, Puupuolella 1. kerros. Yhteisökeskus on osoitteessa Isolinnankatu 16, Pori. Tarjolla on Linux-neuvontaa ja vapaiden ohjelmien käyttöopastusta. Keittiössä on käytössämme näillä näkymin vedenkeitin ja kahvinkeitin, teetä tai kaihvia voidaan keittää. Joskus on otettu pulliakin tarjolle.
+
Porin Linux-käyttäjien kerho päivystää lauantaisin kello 12 - 15 Satakunnan [http://yhteisokeskus.fi Yhteisökeskuksen] Otavankatu 3 A:n tiloissa. Yhteisökeskus on osoitteessa Isolinnankatu 16, Pori. Tarjolla on Linux-neuvontaa ja vapaiden ohjelmien käyttöopastusta. Keittiössä on käytössämme näillä näkymin vedenkeitin ja kahvinkeitin, teetä tai kaihvia voidaan keittää. Joskus on otettu pulliakin tarjolle.

Nykyinen versio 22. syyskuuta 2017 kello 14.05

Porin Linux-käyttäjien kerho päivystää lauantaisin kello 12 - 15 Satakunnan Yhteisökeskuksen Otavankatu 3 A:n tiloissa. Yhteisökeskus on osoitteessa Isolinnankatu 16, Pori. Tarjolla on Linux-neuvontaa ja vapaiden ohjelmien käyttöopastusta. Keittiössä on käytössämme näillä näkymin vedenkeitin ja kahvinkeitin, teetä tai kaihvia voidaan keittää. Joskus on otettu pulliakin tarjolle.