Ero sivun ”Malline:Linux-pöytä” versioiden välillä

Kohteesta Porixi
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Nykyään Risteys)
(Ajan tasalle)
Rivi 1: Rivi 1:
Porin Linux-käyttäjien kerho päivystää lauantaisin kello 12 - 15 Satakunnan [http://yhteisokeskus.net Yhteisökeskuksen] Risteyksessä, Kivipuolella 1. kerros. Yhteisökeskus on osoitteessa Isolinnankatu 16, Pori. Tarjolla on Linux-neuvontaa ja vapaiden ohjelmien käyttöopastusta. Keittiössä on käytössämme näillä näkymin vedenkeitin ja kahvinkeitin, omat teepussit, kahvit ja pullat pitää ottaa mukaan.
+
Porin Linux-käyttäjien kerho päivystää lauantaisin kello 12 - 15 Satakunnan [http://yhteisokeskus.fi Yhteisökeskuksen] Kahviossa, Puupuolella 1. kerros. Yhteisökeskus on osoitteessa Isolinnankatu 16, Pori. Tarjolla on Linux-neuvontaa ja vapaiden ohjelmien käyttöopastusta. Keittiössä on käytössämme näillä näkymin vedenkeitin ja kahvinkeitin, teetä tai kaihvia voidaan keittää. Joskus on otettu pulliakin tarjolle.

Versio 13. huhtikuuta 2017 kello 11.03

Porin Linux-käyttäjien kerho päivystää lauantaisin kello 12 - 15 Satakunnan Yhteisökeskuksen Kahviossa, Puupuolella 1. kerros. Yhteisökeskus on osoitteessa Isolinnankatu 16, Pori. Tarjolla on Linux-neuvontaa ja vapaiden ohjelmien käyttöopastusta. Keittiössä on käytössämme näillä näkymin vedenkeitin ja kahvinkeitin, teetä tai kaihvia voidaan keittää. Joskus on otettu pulliakin tarjolle.