Kevätkokous-2010

Kevätkokous Porissa

Bussilla tulijoille kävelyohje

Linux-Aktivaattori ry:n kevätkokous 2010 on Porissa huhtikuun 24. päivänä kello 12:45 alkaen, päättyy viimeistään kello 16.

Tässä kartalle piirretty kävelyreitti Porin Linja-autoaseman tulolaiturilta kokouspaikkaan Leenan Kahvilaan, Gallen-Kallelankatu 11.

Porin Linja-autoaseman saapumislaituri

Linja-autot tulevat yllä olevasta linkistä aukeavassa kuvassa vasemmalla olevalle pysäkille, se on Porin Linja-autoaseman edessä. Siitä lähdetään kokouspaikalle Leenan Kahvilaan suuntaamalla vasemmalla näkyvän Cumulus-hotellin kulmalle ja siitä pohjoiseen Yrjönkatua pitkin. Katu muuttuu korttelin päässä kävelykaduksi, sitä kävellään kauppatorille asti. Mennään kauppatorin poikki vasemmalle Gallen-Kallelankadulle ja sitä numeron 11 kohdalle, Porin Kaupunginkirjastoa vastapäätä on Leenan Kahvila.

  1. Cumuluksen kulma
  2. Kauppatori
  3. Gallen-Kallelankatu
  4. Leenan Kahvila

Nettiin pääsy

Porissa on Pori WLAN joka on matkailijoiden käytössä ilmaiseksi eikä etukäteen rekisteröitymistä tarvita (lisätietoja Näin käytät Porin avointa langatonta laajakaistaa). Langattoman verkon SSID on Pori_Wlan, siihen verkkoon siis yhteys. Kuuluvuusaluekartasta näkee missä alueilla Pori Wlan toimii. Jos haluaa käyttää Pori WLAN:ia sisätiloissa, Kaupunginkirjasto on kätevin paikka, siellä on sisällä tukiasema.

Porissa on myös Titanixin verkko, mutta sen käyttäjäksi pitää rekisteröityä. Lisäksi muutamissa kahviloissa on asiakkaiden käytössä nettiyhteys, muun muassa Porin Kauppahallissa. Tästä löytyy loput hakusanalla Pori.

Kokouspaikalla pyritään järjestämään nettiyhteys mokkulan avulla. Porixilla on mokkula ja Prepaid-liittymä, on toiminut hyvin Ubuntun versioissa 9.10 ja 10.04 beta.

Autoilijoille navigaattori

Autoilijat suunnistavat osoitteeseen Gallen-Kallelankatu 11, Pori. Pysäköintipaikkoja voi lauantaina olla niukasti, Kirjaston edessä on lyhytaikaisia paikkoja. Pohjoispuistossa yleensä on vapaita pysäköintipaikkoja kun vähän etsii.

Ruokailu

Kokouksen aikana tarjolla on kahvia, teetä ja sämpylä. Kokouksen jälkeen voidaan lähteä yhdessä syömään ja juttelemaan. Lähin ruokapaikka taitaa olla viereisessä korttelissa Sokos Hotel Vaakunan alakerrassa oleva Amarillo.

Muita ehdotettuja ruokapaikkoja ovat Kauppahallin vieressä kävelykadulla oleva Torero, Linja-autoasemalla oleva Saha ja Porin sillan kupeessa La Braza. Porissa on myös pääkaupunkiseudun ulkopuolisista ravintoloista Suomen toiseksi paras Trattoria Bucco.