Debian-portaali

Kioskikone

Selaimen istunto lopetetaan painamalla Control-Q. Välilehti suljetaan välilehden oikean ylänurkan X-painikkeesta.

Tämä on Debian GNU/Linuxilla toteutettu niin sanottu kioskikäyttäjä. Käyttäjä kirjautuu automaattisesti sisään kun kone käynnistetään ja selain käynnistyy valmiiksi. Koneelle ei kannata tallentaa tiedostoja, ne ovat seuraavien kioskikäyttäjien saatavilla. Sitävastoin selain hävittää salasanat ja vastaavat kun selaimen istunto suljetaan. Hyödynnä alla olevia linkkejä jos pitää tehdä jotain pysyvää. Kirjautuminen ulos ja koneen sammutus tehdään tavanomaiseen tapaan ruudun yläreunan Järjestelmä-pudotusvalikosta.

Hakukoneita, etsi Internetistä hakusanoilla:

Muuta käyttökelpoista ja hyödyllistä:

Nettipankit toimivat selaimessa, myös Sampopankin pitäisi toimia jahka Sampopankki lopettaa javan vaatimisen nettipankissaan.

Porissa on nettikahvila Kauppahallin Kahvitupa. Muutkin Kauppahallin kahvilat ja ravintolat toimivat myös nettikahviloina. Myös Yhteisökeskuksessa Isolinnankatu 16 oleva Cafe Putka tarjoaa asiakkailleen langattoman netin. Muita Porin nettikahviloita voi etsiä sivulta hotspots.fi kirjoittamalla hakuun Pori. Tuntuu kyllä ettei ole ajan tasalla tuon sivun tiedot.

Luokat: